Logo Wischa

MENU

Website laten maken Deinze

Je zoekt een specialist in het maken van een website? Je wilt een professionele website laten maken in Deinze? Dan ben je bij Wischa aan het juiste adres!

Laptop met website van Wischa open

Home » Website laten maken Deinze

Het belang van een website in 2022

Het hebben van een website wordt steeds belangrijker, meer en meer gebeurt online.
Zelfs al bied je een offline dienst aan bv. als kapper of schoonmaker, toch gaan mensen vaak opzoek naar een website. Hier gaan ze opzoek naar belangrijke informatie als locatie, openingsuren, prijzen, …

Bij Wischa vinden we het ook héél belangrijk dat jij als klant zelf aan de slag kan met je nieuwe website.
Daarom nemen we bij elke website die we maken uitgebreid de tijd om samen te zitten met de klant en alle vragen die er zijn te overlopen. Naast dit blijven we ook steeds bereikbaar en kan je ons altijd opnieuw inschakelen voor kleine of grote aanpassingen.

Log Colruyt Group
Logo Exterioo tuinmeubelen
Logo X2O Badkamers
Logo Gent Motors

De meest voorkomende problemen op websites:

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

De vraag die we het meeste krijgen is hoeveel het kost om een website te laten maken. Op deze vraag kunnen wij geen algemeen antwoord geven, bij de meeste websites die we maken ligt de prijs tussen de €500 en de €5.000. De prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s en de complexiteit van de website. Wil jij graag weten hoeveel het kost om jouw website te laten maken neem gerust contact op en wij bezorgen jou binnen de 24u een vrijblijvende offerte!

Zo pakken we jouw project aan in Deinze

Kennismakend gesprek

In dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bekijken we wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

Voorstel

Na het kennismakend gesprek komen we met een voorstel. In dit voorstel staat hoe wij u kunnen helpen!

Let's go!

Ga jij akkoord met ons voorstel dan beginnen we aan het project! In dit proces nemen we jou uiteraard mee met tussentijdse updates.

Klaar! Of toch niet

Het project is nu klaar! Of toch niet? Wij bij Wischa houden van lange termijn relaties, daarom kunnen we jou nog steeds verder helpen met andere projecten of opvolging.

Waarom jouw website door Wischa laten maken?

Wischa staat gekend voor een persoonlijke aanpak, als klant ben je niet een zoveelste nummer. Ook komt klant tevredenheid op nummer 1, wij denken mee aan de groei en omzet van uw bedrijf. Bij ons krijg je een gebruiksvriendelijke en snelle website waar je achteraf makkelijk zelf mee aan de slag kan gaan. 

Wischa staat ook gekend om zijn snelle service, geen lange wachttijden je website heel snel online! 

Website Winnedm afgebeeld op macbook, iPad en iPhone
Omdat elk project anders is kunnen we hier geen vaste kostprijs aan koppelen. Vraag daarom gerust via het contactformulier onderaan vrijblijvend een offerte aan. Prijzen starten vanaf €500. Voor meer info of een vrijblijvende offerte contacteer hello@wischa.be  
Hoe lang het duurt om een website te laten maken hangt enorm af van het project. Voor we aan een project beginnen spreken we duidelijke deadlines af waar we ons aan zullen houden! De meeste websites maken we op gemiddeld 3 weken.
JA! Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten zelf hun website kunnen aanpassen. Daarom nemen wij ook bij elke website die we maken de tijd om samen te zitten met de klant en uit te leggen hoe alles werkt en hoe ze alles moeten doen. Ook zijn wij nadien altijd bereikbaar voor moest iets niet lukken.
Wij leren aan hoe u zelf de website kan onderhouden. Mocht er toch een probleem zijn helpen wij graag! Een andere optie is om te kiezen voor een hosting pakket dat automatisch de website up-to-date houd.
Wij kunnen u helpen bij de aankoop van uw domein. Zeer belangrijk vinden we het dat het domein op uw naam komt te staan op die mannier bent u ook echt eigenaar van de website.
In de tijden dat we leven worden websites op alle soort apparaten bezocht. Daarom is het belangrijk dat deze responsive is. Bij Wischa kan u gerust zijn dat alle websites die we maken responsive en mobiel vriendelijk zijn!  
U voorziet de tekst en content voor de website. Indien u dat wenst kunnen wij zorgen voor de content (tegen een meerprijs) dan zorgen wij voor foto’s, video’s, teksten, …  Voorziet u de content zelf dan zorgen wij voor het website design en voegen we die content toe aan uw website, uiteraard zal de website zo gemaakt zijn dat u die later zelf zal kunnen aanpassen. Dus u zal later ook alle content zelf kunnen wijzigen.
Wij zijn altijd bereikbaar! Dus heeft u later hulp nodig dan kan u ons altijd contacteren!
SEO is inbegrepen, wij zorgen ervoor dat uw website zoveel mogelijk kansen maakt om goed te gaan ranken op Google. Wat we niet doen is blog posts gaan schrijven.  

Download vrijblijvend onze prijslijst

Laat hieronder je naam en mailadres achter:

Prijslijst website
Prijslijst alle diensten

Welkom! 😜 Waar mogen we de prijslijst heen sturen?

Prijslijst Huisstijl Wischa
Prijslijst logo

Ja, ik wil een
vrijblijvend gesprek

Ja, ik wil een
vrijblijvend gesprek

hello@wischa.be
+32 (0)49 449 60 35

MENU